Розділ створений з метою оперативного інформування учасників


Щоб поставити запитання, заповніть форму в кінці сторінки.

17.05.22

> Доброго дня, я так розумію, що сторінка постера має бути оформлена в Power Point, що розмір слайду має бути 16:9, але яка має бути висота та ширина слайду? Яка має бути орієнтація слайду - альбомна чи книжна?

Доброго дня! Орієнтація слайду бажано альбомна, співвідношенням сторін 16:9.

15.05.22

> Добрий день, підкажіть, будь ласка, вимоги до оформлення постеру. Дякую

За можливості, учасники конференції можуть представити результати своєї роботи, оформлені у вигляді стенду (постеру). Вимоги до оформлення: постер із співвідношенням сторін 16:9 (широкий формат Power Point) повинен містити назву роботи, ПІБ авторів, повну назву закладу освіти або наукової установи, адресу ЗО/НУ та e-mail автора, з яким необхідно вести переписку. Основна частина постеру повинна містити результати наукової роботи (в т.ч. мету дослідження, матеріали та методи, що застосовувались, отримані результати роботи у вигляді діаграм, графіків, таблиць, схем, ілюстрацій та ін.), висновки та іншу необхідну інформацію (наприклад, літературні джерела). Постери просимо надсилати на email конференції - conf_2022@chem.knu.ua Обговорення постерів буде відбуватись у Facebook - https://fb.me/e/1MplDlUgs та під час секційних засідань після усних доповідей (див. програму роботи конференц

14.05.22

> Доброго дня! Поясніть, будь ласка, що таке очна та заочна форма участі, а також усна й стендова форма доповіді? (Конференція буде відбуватися онлайн, на скільки я правильно зрозуміла). Яким чином представити свою роботу?

Очна форма участі в конференції передбачає усну доповідь (в цьому році в онлайн-форматі). За можливості, учасники конференції можуть представити результати своєї роботи, оформлені у вигляді стенду (постеру). Вимоги до оформлення: постер із співвідношенням сторін 16:9 (широкий формат Power Point) повинен містити назву роботи, ПІБ авторів, повну назву закладу освіти або наукової установи, адресу ЗО/НУ та e-mail автора, з яким необхідно вести переписку. Основна частина постеру повинна містити результати наукової роботи (в т.ч. мету дослідження, матеріали та методи, що застосовувались, отримані результати роботи у вигляді діаграм, графіків, таблиць, схем, ілюстрацій та ін.), висновки та іншу необхідну інформацію (наприклад, літературні джерела). Постери просимо надсилати на email конференції - conf_2022@chem.knu.ua Обговорення постерів буде відбуватись у Facebook - https://fb.me/e/1M

13.05.22

> Доброго дня, які вимоги до оформлення постера в електронному вигляді, надсилати його разом з тезами? Як відбуватиметься обговорення його в онлайн режимі і на сторінці Facebook?

Доброго дня! Для реєстрації на конференцію необхідно надіслати тези. Вимоги щодо підготовки постера та проведення постерної сесії будуть опубліковані на сайті конференції та у Facebook - слідкуйте за новинами: https://conf.chem.knu.ua/index.php?id=1 https://fb.me/e/1MplDlUgs До зустрічі на конференції!

12.05.22

> Доброго дня, питання: перед цифрою, яка позначає нижній індекс потрібно поставити <sub>, а після індексу - </sub> ТІЛЬКИ для назви тез, чи й використовувати в подальшому для всього тексту,, де зустрічаються індекси?

Доброго дня! Ставити вказані індекси потрібно лише при реєстрації на конференцію. Правила оформлення тез доповідей наведені на сайті - https://conf.chem.knu.ua/index.php?id=8 До зустрічі на конференції!

10.05.22

> Доброго дня. Я вірно розумію, що для стендової доповіді потрібно тільки надіслати тези, а самий постер в електронному вигляді не потрібно?

Якщо у Вас є можливість - Ви можете підготувати і постер в електронному вигляді - плануємо обговорення в онлайн-режимі також.

10.05.22

> Якщо я планую підготувати стендову доповідь, то чи потрібно вказувати список літератури наприкінці тексту тез?

Так, список літератури, на яку Ви посилаєтесь, бажано вказати. Правила оформлення тез та шаблон Ви знайдете за покликанням - https://conf.chem.knu.ua/index.php?id=8

08.05.22

> Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи відрізняється оформлення тез для усної доповіді та стендової доповіді? Чи передбачає формат усної доповіді у цьому році особисту присутність доповідача на конференції у Києві?

Доброго дня! Правила оформлення тез доповідей однакові незалежно від формату участі. Конференція планується в онлайн-форматі, тож особиста присутність в Києві не є обов'язковою. До зустрічі на конференції!

29.04.22

> Добрий день, підкажіть, будь ласка, як проходитиме захист стендових доповідей?

Доброго дня! Стендові доповіді будуть розміщені на гугл-диску та будуть доступні для учасників конференції. Обговорення буде під час роботи секції та на ФБ сторінці конференції - https://fb.me/e/1MplDlUgs До зустрічі на конференції!

23.04.22

> Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна у співавтори включати вчених, старших, ніж 35 років?

Доброго дня! У співавтора тез доповідей можна включати вчених, що вже не відносяться до категорії молодих вчених.

29.04.21

> Доброго дня! Якщо у назві доповіді присутні хімічні формули з нижніми індексами, яким чином прописати назву аби залишити ці індекси на своєму місці? Заздалегідь дякую за відповідь!

Доброго дня! Перед цифрою, яка позначає нижній індекс потрібно поставити <sub>, а після цифри - </sub> Наприклад - <sub>нижній індекс</sub>

25.04.21

> Доброго дня! У мене виникло питання, щодо реєстрації. Що мається на увазі під формою доповіді, стендова? Це буде постерна сесія в дистанційному режимі?

Доброго дня! Така форма участі передбачає публікацію тез в збірнику тез (електронному).

10.05.20

> Доброго дня! Випадково відправила тези не у тому форматі, скажіть будь ласка, чи могли б Ви видалити мою заявку, щоб я відправила тези у правильному форматі?

Доброго дня! Надішліть файл з вашими тезами (з виправленими даними) на e-mail - conf_2020@chem.knu.ua вказавши секцію та ПІБ учасника.

04.05.20

> Доброго дня! У мене виникло питання, щодо реєстрації. Якщо конференція пройде заочно (і ми вибираємо в пункті "форма проведення" "заочну"), то в пункті "форма доповіді" вже не має значення який пункт обирати?

Доброго дня! Форма доповіді - стендова. Успіхів!

10.04.20

> Що мається на увазі під заочною формою проведення? Дякую.

Доброго дня! За рішенням організаційного комітету конференції, враховуючи заходи карантину, запроваджені через пандемію COVID-19, проведення XХI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Сучасні проблеми хімії" відбудеться в заочній формі. Організаційний комітет лишає за собою право відбору тез. Всі надіслані тези будуть прорецензовані. У разі позитивної оцінки тези будуть прийняті. Електронний варіант збірки тез доповідей та електронний сертифікат (pdf-формат) будуть надіслані всім учасникам конференції на email. Найкращі роботи будуть рекомендовані до друку у науковому журналі "Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія", який включено до категорії "Б" Переліку наукових фахових видань України.

Ваше запитання:

29.03.24 Ваш EMail: